Michelle – Konkurrencerytter

Michelle, 22 år, Konkurrence rytter:

Jeg har været en del af dansk springsport i 11 år, og når man arbejder med dyr kan man aldrig vide hvad dagen bringer.

Efter en række utilfredsstillende resultater på konkurrencebanen, besluttede jeg at der skulle professionel hjælp til. Vi vidste at det ikke var hestene der var noget galt med, men at jeg simpelthen havde for høje forventninger og var blevet usikker samt mistede troen på, at jeg kunne løse de opgaver jeg blev stillede.

I sammenråd med min træner valgte min familie og jeg at opsøgte Søren - Vision Coaching, for at hører om han kunne hjælp mig med de træls og negative oplevelser jeg havde fået de seneste par måneder.

Jeg gik ved Søren 3 gange med nogle ugers mellemrum. Første gang jeg gik derfra kunne jeg mærke indeni mig selv, at Søren havde fået mig til at tænke på nogle ting. Vi lavede en plan og nogle strategier som jeg skulle benytte mig af. Anden gang jeg var ved Søren, talte vi om det kommende stævne, og hvordan jeg skulle agere og planlægge dagen. Da jeg kørte hjem fra stævnet, var det med et smil på læben. Jeg havde benyttet mig af de ”værktøjer” som Søren og jeg i fælles skab havde fået formuleret. Stævnet havde været en dejlig oplevelse og ikke et træls og stressende element i min hverdag. Tredje gang var en afrundende snak om de ”værktøjer” jeg var begyndt at benytte samt hvad fremtiden skulle bringe.

Hver gang jeg træner bruger jeg Sørens råd og vejledning. At være afslappet, gå ind til opgaven med et åbent sind og vigtigst af alt det gælder om at have en god tur. Både de personer jeg har omkring mig og min træner kan se en forskel i mine præstationer. I dag har jeg overskuddet og overblikket – også selvom hestene ikke lige gør, jeg mener de skal gøre.

Det er ikke en skam for idrætsudøver, at kigge en gang indad og spørger om hjælp. Når man gang på gang skal præstere er det vigtigt, at man hviler i krop og sjæl.

Jeg har med fordel kunne benytte nogle af værktøjerne i mit studie og op til eksaminer.

Jeg kan kun anbefale Søren - Vision Coaching, hvis man har brug for en snak, hvis man føler at tingene er ved at ”glide ud i sandet”.